DAN ŽENA POD MAJEVICOM: Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao 8. mart sugrađankama

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

08. 03. 2024. u 18:01

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao je Međunarodni dan žena, 8. mart, sugrađankama uz obećanje da će u opštini na čijem je čelu njihov položaj biti i značajniji i cenjeniji.

ДАН ЖЕНА ПОД МАЈЕВИЦОМ: Начелник општине Угљевик Василије Перић честитао 8. март суграђанкама

foto v mitrić

- Drage dame, vi  ste, dragoceno i znanje i um i one koje su iznedrile ili će iznedriti najbolje među nama. I svakom treba da bude jasno da se ovaj svet zasniva na ženama i da bez njih od kako je sveta i veka nas ne bi bilo - rekao je Perić u čestitki.

Na današnjem tradicionalnom Osmomartovskom prijemu za radnice Opštinske uprave Ugljevika, zajedno sa Perićem, sugrađankama su 8. mart čestitali predsednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić i zamenik načelnika Vanja Zekić.

Lazić je u čestitki poručio da su žene stubovi naših ognjišta i otadžbine.

- Vi ste umne, pravdoljubive, marljive i vredne. Bez vas, ništa ne bi bilo, a istorija nam pokazuje da ste uvek, u svim važnim događajima bile zapažene - rekao je Lazić.

Zekićeva je poželela  Ugljevičankama da budu upornije u činjenu dobrih dela, odlučne u izboru ciljeva koje žele da ostvare i strpljive pri realizaciji ciljeva.

- Srećan vam Dan žena - poručila je Zekićeva.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!