NOVA REZOLUCIJA BOŠNJAKA O SREBRENICI DESTABILIZUJE BIH: Stevandić - Koristiće to kao žeton u budućoj satanizaciji Srba

Novosti online

10. 03. 2024. u 17:05

PREDSEDNIK Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić poručio je danas da pokušaj Bošnjaka da u Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija "proguraju" novu rezoluciju o Srebrenici može samo da doprinese destabilizaciji Bosne i Hercegovine.

НОВА РЕЗОЛУЦИЈА БОШЊАКА О СРЕБРЕНИЦИ  ДЕСТАБИЛИЗУЈЕ БИХ: Стевандић - Користиће то као жетон у будућој сатанизацији Срба

Foto D. Gavrić

On je naveo da od toga ni Bošnjaci neće imati nikakve koristi, dodavši da se oni vraćaju "starim metodama i spinovima, koristeći to kao žeton u budućoj satanizaciji Srba", prenosi RTRS.

- Oni vide da ističe vreme toj politici koju su sprovodilili poslednje tri ili četiri godine, a da nisu postigli ozbiljne efekte protiv Srpske, rekao je Stevandić, istakavši da je raspoloženje naroda u Srpskoj takvo da bi, ukoliko bude još pritisaka, došlo do disolucije BiH.

Istakao je da će "ako je jedina politika bošnjačkog naroda da pravi spinove oko Srebrenice i da na osnovu targetiranja Srba preko Srebrenice dalje usložnjava odnose u BiH, to sigurno loše uticati na budućnost BiH".

- Mišljenje o tome u Srpskoj i u velikom delu sveta gde Srpska dopire se sigurno neće promeniti. Kao što znate, veta na tu, kao i na druge teme, kao što je pokušaj da se od Srba napravi genocidni narod, već postoje, rekao je Stevandić.

Pojedini mediji ranije su objavili da bošnjački deo misije BiH pri Ujedinjenim nacijama samostalno, bez odluke predsedništva BiH, navodno radi na novoj rezoluciji o Srebrenici koja bi trebalo da bude predstavljena na sednici Generalne skupštine UN u aprilu.

BONUS VIDEO: "VOLIM SRBIJU I SVOJ NAROD" Pambukovčanka dočekala predsednika ogrnuta srpskom trobojkom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!