ZBOG RADOVA MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA KROZ CENTAR GRADA: Trebinje dobija novi kružni tok

D.Curać

22. 04. 2024. u 05:00

GRAĐEVINSKI radovi na izgradnji kružnog toka kod Kamenog mosta počinju danas, 22. april, a predviđeno je da traju 30 radnih dana, i to radnim danima i subotom od 7.00 do 17.00.

ЗБОГ РАДОВА МЕЊА СЕ РЕЖИМ САОБРАЋАЈА КРОЗ ЦЕНТАР ГРАДА: Требиње добија нови кружни ток

Foto Grad Trebinje

U vreme izvođenja radova na snazi će biti totalna obustava saobraćaja, koji će se preusmeriti alternativnim gradskim ulicama.

- Saobraćaj će iz Dušanove ulice (Kameni most) biti preusmeren Obalom Mića Ljubibratića, pa dalje preko Železničkog mosta do raskrsnice, odnosno do skretanja za Bileću i Nikšić. U toku izođenja radova saobraćaj preko Železničkog mosta će se odvijati jednosmerno ka raskrsnici za Bileću odnosno Nikšić - naveli su u Gradskoj upravi Trebinje.

Drugi alternativni gradski putni pravac je Beogradska ulica (ova ulica će se u vreme izvođenja radova iz jednosmerne ulice sa paralelnim parking-mestima pretvoriti u dvosmernu ulicu širine šest metara, kojom će se odvijati dvosmerni saobraćaj iz pravca Bileće i Nikšića ka Ljubinju, Mostaru i Herceg Novom i obrnuto.

Signalizacija

SAOBRAĆAJ će tokom radova na raskrsnici biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, koja će biti uklonjena nakon završetka izgradnje kružnog toka, dodali su iz Gradske uprave Trebinje i zamolili sve vozače za razumevanje.

- Teretna vozila preko 3,5 tone i autobusi propuštaće se periodično kroz zonu izvođenja radova, jer za ovu kategoriju vozila nema mogućnosti alternativnih pravaca kroz i oko grada. Za ove kategorije vozila mogući su periodi čekanja od 15 do 30 minuta za prolazak kroz zonu izvođenja radova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)