SVAĐA, PA DVA HICA U GLAVU: Pucnjava u kafiću u Istočnom Sarajevu, uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva

S. MIŠLjENOVIĆ

03. 06. 2024. u 20:14

DEJAN Popović (59) iz Istočnog Novog Sarajeva uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije Marka Močevića (38) iz Istočne Ilidže koga je pogodio sa dva hica iz pištolja.

СВАЂА, ПА ДВА ХИЦА У ГЛАВУ: Пуцњава у кафићу у Источном Сарајеву, ухапшен мушкарац због покушаја убиства

Policija RS uviđaj Banjaluka foto SMišljenović

U PU Istočno Sarajevo navode da se sve odigralo u nedelju oko 21.30 u kafiću koji se nalazi u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu.

Nezvanično saznajemo da je prethodno došlo do svađe između Močevića i Popovića. Navodno je došlo i do fizičkog kontakta, nakon čega je Popović otišao kući po pištolj da bi se vratio u kafić i prema Močeviću ispalio više hitaca.

Dva hica su nesrećnog čoveka pogodila u glavu i prva pomoć mu je ukazana u bolnici "Srbija", nakon čega je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gde je zadržan na lečenju.

Nakon prijave događaja na lice mesta su izašli policija i Hitna pomoć, koji su ranjenog Močevića zatekli na mestu pucnjave. Napadač je ubrzo identifikovan i uhapšen.

- D. P. je uhapšen zbog sumnje da je pokušao ubistvo. On se sumnjiči da je oko 21.30 u ugostiteljskom objektu upotrebom pištolja M. M. naneo teške povrede opasne po život - saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da će D. P. nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!