NEMA FUNKCIJE BEZ RADA U STRANCI: Nenad Stevandić o odlivu ljudi iz Ujedinjene Srpske

S. MIŠLjENOVIĆ

04. 06. 2024. u 12:44

POVOD sve učestalijeg odliva kadrova, zbog čega je Ujedinjena Srpska dospela u žižu interesovanja javnosti, predsednik US Nenad Stevandić kaže da oni članovi partije koji nemaju političke izjave i rad, ne oglašavaju se u važnim situacijama i ne učestvuju u javnom životu Republike Srpske ni ne zaslužuju da imaju funkcije.

НЕМА ФУНКЦИЈЕ БЕЗ РАДА У СТРАНЦИ: Ненад Стевандић о одливу људи из Уједињене Српске

Foto D. Gavrić

Komentarišući to što je Natalija Trivić nedavno napustila ovu stranku, kaže da već godinama vode evidenciju (ne)aktivnosti svojih funkcionera...

- Jednostavno, podvukli smo crtu i to nije jedini slučaj. Nekima smo pokazali put i to je prirodna selekcije onih koji rade i onih koji ne rade - ističe Stevandić.

Inače, Natalija Trivić je najzvučnije ime koje je napustilo Ujedinjenu Srpsku, ali ona nije jedina koja se odlučila na takav korak.

Posle opštih izbora, održanih pre dve godine, US je napustilo nekoliko važnih kadrova, među kojima su Milan Novitović, bivši direktor Civilne zaštite Srpske, Kostadin Vasić, poslanik u NS RS, Miladin Lazić, načelnik Opštine u Šekovićima, njegov brat Mitar, direktor Agencije za agrarna plaćanja... Iz Ujedinjene Srpske otišli su i sekretar Skupštine grada u Banjaluci Igor Šukalo, ali i odbornik Željko Amidžić.

Istini za volju, u poslednje vreme bilo je i dolazaka u ovu stranku.

Tako je narodni poslanik Aleksandar Trninić, iz NF Jelene Trivić prešao kod Stevandića i odmah postao šef Kluba poslanika te stranke u Narodnoj skupštini. Takođe, čitav Gradski odbor DNS u Laktašima priklonio se Ujedinjenoj Srpskoj, kao i dva odbornika PDP u Skupštini opštine Jezero - Milan Kutanjac i Dejan Pekez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto