POGINUO MLADI POLICAJAC KOD BANJALUKE: U jezivom udesu povređene još dve osobe

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 06. 2024. u 11:02

POLICAJAC Miodrag Savić (27) smrtno je stradao u sudaru na raskrsnici u Banjaluci, dok su dva policijska službenika i vozač drugog automobila povrijeđeni, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

ПОГИНУО МЛАДИ ПОЛИЦАЈАЦ КОД БАЊАЛУКЕ: У језивом удесу повређене још две особе

Foto: Novosti

Policijski službenici bili su u vozilu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske "škoda oktavija" prilikom obavljanja radnih zadataka

Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i automobil "golf" dogodila se na raskrnici Ulice knjaza Miloša i Bulevara Milutina Milanković oko 1.40 časova.

Policijskim vozilom upravljao je policijski službenik Aleksandar Vuković (31), a sa njim su bili Savić na mestu saputnika, te Rastko Crljić (21), dok je za volanom "golfa" bio Marko Vujmilović (24) iz Laktaša.

Povređenima je pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Okružnoj javnog tužilaštva Banjaluka Hana Vranješević zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne mere i radnje na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode. Naložena je obdukcija trijela stradalog koja će biti obavljena u Zavodu sa sudsku medicinu Republike Srpske, prenosi Srna.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL KOD LOZNICE Teška saobraćajna nesreća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!