OTETO POLA MILIONA KM IZ MARKETA: Policija u Doboju traga za najmanje dvojicom počinilaca teške krađe

S. MIŠLjENOVIĆ

14. 06. 2024. u 19:44

POLICIJA u Doboju sumnjiči najmanje dva počinioca za tešku krađu u marketu "Đurić" u ovom gradu, iz kojeg je otuđeno više od 500.000 KM, izjavio je načelnik Sektora kriminalističke policije Dragan Sušić.

ОТЕТО ПОЛА МИЛИОНА КМ ИЗ МАРКЕТА: Полиција у Добоју трага за најмање двојицом починилаца тешке крађе

Foto: TVK3

On je rekao da je policija do sada preduzela niz operativnih mera i radnji i da je prikupljeno dosta dokaza u vezi sa počinjenim krivičnim delom.

- I u daljem radu pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju nastavljamo sa preduzimanjem mera i radnji koje bi trebalo da doprinesu rasvetljavanju krađe u potpunosti i lišavanja slobode najmanje dva počinioca - izjavio je Sušić.

Učestale pljačke

U ISTOJ sedmici kad je prijavljena krađa novca u Doboju u Banjaluci su od vlasnice menjačnice ukradena dva miliona maraka, dok je krajem aprila iz gepeka dilera deviza u Doboju ukradeno 250.000 KM.

On je podsetio da je 20. maja u 8 časova policiji prijavljena teška krađa, kada je iz vozila pomenutog privrednog društva oteta veća količina novca.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o pazarima iz marketa, a koje je radnica ove firme pokupila iz više marketa, a potom neobezbeđeno u kesama ostavila u automobilu. Nakon prijave krađe policija se digla na noge, ali za sada još nema hapšenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto