HUMANI U AKCIJI: Vidovdanska akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ugljeviku

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

28. 06. 2024. u 17:59

U ugljevičkom Centru za kulturu danas je održana Vidovdanska akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi "Soko 2020" iz ove podmajevičke opštine.

ХУМАНИ У АКЦИЈИ: Видовданска акција добровољног давања крви у Угљевику

foto V Mitrić

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić podržao je ovu humanitarnu akciju i posetio dobrovoljne davaoce krvi te im zahvalio za svo dobročinstvo koje čine za stanovnike ovog kraja i Srpske. Posebnu zahvalnost Perić je uputio svim Ugljevičanima koji su članovi dobrovoljnih udruženja davalaca krvi a na području ove opštine su postoje dva društva, „Soko 2020“ i „Rudar“.

Predsednik Udruženja „Soko 2020“ Mirjana Benović pozvala je sve sugrađane koji žele da daruju krv da dođu i budu članovi ovog humanitarnog udruženja koji postoji već četiri godine i napomenula da je danas treća po redu akcija koju organizuju.

-Sa nama su danas davaoci krvi iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore-rekla je Benovićeva i zahvalila načelniku Ugljevika na finansijskoj i svakoj drugoj podršci koja je upućena ovom udruženju i današnjoj humanitarnoj akciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI ZET POTOPIO ITALIJANE: Švajcarac oženio lepu Srpkinju sa tetovažom koja nosi moćno značenje (FOTO)