GORAN SUPRUGU USMRTIO MOTKOM: Detalji brutalnog ubistva 38-godišnje Nermine Ravlić potresli Sarajevo

S. MIŠLjENOVIĆ

30. 06. 2024. u 21:23

GORAN Ravlić (36), glavni osumnjičeni za ubistvo supruge Nermine Ravlić (38), branio se u nedelju ćutnjom u Tužilaštvu Kantona Sarajevo. On je u subotu predat, zajedno sa majkom i rođakom koji su osumnjičeni za taj zločin, u Tužilaštvo KS.

ГОРАН СУПРУГУ УСМРТИО МОТКОМ: Детаљи бруталног убиства 38-годишње Нермине Равлић потресли Сарајево

Foto: Printskrin/Jutjub/Hayat Media BIH

Podsećamo, ubijena žena Nermina pronađena je na 7. spratu nebodera u sarajevskom naselju Pofalići. Za njeno ubistvo sumnjiče se njen suprug Goran, svekrva Ledžiba Ravlić (76), i pomagač rođak Latif Jašarević (67), saopšteno je iz policije FBiH.

I dok se još uvek utvrđuje tačan motiv ubistva nesrećne žene čije je telo danima bilo u stanu, saznajemo da je reč o brutalnom zločinu kakav dugo ni nastariji policijski službenici, a ni tužioci nisu zapamtili.

Naime, Goran je suprugu Nerminu doslovno izmasakrirao, i to udarajući je drvenom motkom, priča izvor iz policije. Policajci koji su došli na lice mesta ostali su šokirani kada su zatekli njeno telo, koje je bilo skoro pa neprepoznatljivo.

Da stvar bude šokantnija, Goran je na društvenim mrežama zatim objavljivao ljubavne statuse i to sve dok je telo žene bilo u stanu. Objavio je čak više zajedničkih fotografija.

- "Goran i Dinka Nermina Ravlić tri puta venčani! Opštinski! Islamski (Šerijatski)! Katolički (Kanonski prešli na katoličanstvo), a nikada se rastavili. Ako ima neko da se tri puta venčao, a nikada se nije rastavio, neka se javi!" - napisao je Goran Ravlić uz zajedničku fotografiju, dok je nesrećna žena bila mrtva u stanu.

Pomagač se brani ćutanjem

LATIF Jašarević, koji se sumnjiči za pomaganje Goranu Ravliću nakon ubistva Nermine u policiji se branio ćutnjom, potvrdio je Latifov advokat Omar Mehmedbašić. Njemu se na teret stavlja da je s Ravlićem išao u kupovinu alata i oruđa s kojim su planirali da se reše mrtvog tela, što mu je, kako se nezvanično saznaje, Ravlić i saopštio. Navodno je Jašarević i nešto od toga platio svojim novcem, kako Ravlić, koji se tereti za ubistvo, ne bi bio otkriven.

Iz Policije Kantona Sarajevo objašnjavaju da se policiji u subotu iza 19 sati obratila žena telefonom, navodeći da se nalazi u Ulici Hamdije Čemerlića i da ima važne informacije, o tome kako joj je sin otišao od kuće, a to je bio Goran i kako želi da se ubije, i tako se otkrilo ubistvo Nermine.

Policija je došla do stana Ravlića i zatekla beživotno telo žene sa vidljivim tragovima nasilja, a utvrđeno je da je ona danima mrtva.

- Smrt žene N. R. konstatovao je lekar Zavoda za hitnu medicinu - saopšteno je iz policije.

Policija je potom locirala i uhapsila osumnjičenog muškarca na području opštine Ilidža, uz podršku službenika Obaveštajno-bezbednosne agencije BiH, a uhapšena je i njegova majka.

Takođe, radeći na rasvetljavanju zločina, policija je uhapsila i njihovog rođaka L. J. (67), koji je znao za smrt nesrećne žene, a to nije prijavio.

Telo žene je prebačeno u prosekturu Bare, ge će biti obavljena obdukcija i sva druga potrebna veštačenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hirurg koji je laseru dao oči