PUTOPISNI SERIJAL OD 14. 7. NA KURIR TV: "Sa Žikom po Srpskoj" stiže na televizijske ekrane

Promo

04. 07. 2024. u 15:11

REGIONALNO prepoznatljivo TV lice Žika Nikolić na televizijske ekrane donosi novi putopisni serijal „Sa Žikom po Srpskoj“ koji će se od 14. jula emitovati u dva dela, nedeljom na Kurir TV.

ПУТОПИСНИ СЕРИЈАЛ ОД 14. 7. НА КУРИР ТВ: Са Жиком по Српској стиже на телевизијске екране

Foto: Promo

Ova zabavna emisija namenjena je ljubiteljima putopisa, istorije i tradicije, a nakon uspešne sezone u Srbiji – Žikin karavan se, zahvaljujući podršci kompanije m:tel, seli i u Republiku Srpsku, koja će kroz ovaj serijal biti predstavljena celom regionu. Prethodnih dana, autorski tim emisije je, na čelu sa popularnim Žikom Šarenicom, posetio Banjaluku i kompaniju m:tel u kojoj ih je ugostila generalna direktorka Jelena Trivan.

- Ovakve emisije prikazuju ono najlepše što imaju Republika Srpska i Srbija. Zato mi je drago što je Žika Šarenica posetio Banjaluku, jer će ljudi u Srbiji imati priliku videti sve lepote ovih krajeva, ali i koliki je značaj povezanosti i jačanja saradnje Srbije i Republike Srpske - poručila je Trivan.

Kroz ovaj putopisni serijal gledaoci će upoznati mnoga skrivena blaga Republike Srpske, ljude koji su započeli neke nove priče na zaboravljenim ognjištima, ali i uživati u prelepim predelima, pričama i svemu što naša zemlja nudi - u zanimljivoj istoriji, kulturi, tradiciji, muzici, poeziji, hrani, banjama, prirodi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!