SNAŽAN ODGOVOR AMERIČKOM AMBASADORU: Predaju Srpske i njene imovine, gospodine Marfi, nećete gledati

Novosti online

02. 08. 2024. u 18:20

Da u bilo čemu od ovoga što u svojim svakodnevnim optužbama iznosi Majkl Marfi, ima i zrna istine Marfijevo tužilaštvo BiH bi već davno podiglo optužnice i pokrenulo istrage protiv Milorada Dodika, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

СНАЖАН ОДГОВОР АМЕРИЧКОМ АМБАСАДОРУ: Предају Српске и њене имовине, господине Марфи, нећете гледати

Foto: Printskrin RTRS

- Ovako stvari su potpuno jasne i potpuno razotkrivene - istakao je Kovačević komentarišući najnovije oglašavanje Marfija u kojem kaže da "Milorad Dodik manipuliše državnim fondovima".

Kovačević je konstatovao da odlazeći ambasador očajnički pokušava da nanese što je moguće veću štetu jednom predsedniku jedne Republike i jednoj celoj Republici i svim njenim građanima.

- Cilj je naravno samo jedan - da umesto Milorada Dodika, koji je nebrojeno puta dokazao da ne želi da se povinuje i da će bez obzira na bilo kakve diktate uvek izabrati isključivo volju svog naroda, na vlast u Srpskoj dovedete poslušnike koji će biti spremni da predaju i prodaju imovinu Republike Srpske, da uvedu Republiku Srpsku u NATO i završiti sa Republikom Srpskom za sva vremena. Taj film, gospodine Marfi, nećete gledati - poručio je Kovačević, koji je i srpski delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo