GOST IZ RS U KC U KOSOVSKOJ MITROVICI: Susret starih znalaca

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

06. 08. 2024. u 07:23

Profesor dr Zlatko Maksimović tokom boravka na Kosmetu susreo se sa direktorom Kliničkog centra "Kosovska Mitrovica" i predsednikom Srpske liste, đečijim hirurgom profesorom dr Zlatanom Elekom.

ГОСТ ИЗ РС У КЦ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Сусрет старих зналаца

Foto V mitrić

Srdačan susret, pre svega dva prijatelja, evocirao je uspomene na dane kada su se ova dva ugledna lekara i uspešna menadžera sastajali u Bijeljini ali i Kosovskoj Mitrovici tokom svih proteklih godina.

Elek je ukazao gostoprimstvo Maksimoviću uz opasku da je uvek dobrodošao na Kosovo i Metohiju.

- Naša saradnja traje  duže od decenije. Dolazak profesora dr Zlatka Maksimovića ovde je još jedna prilika da razmenimo iskustva, prvenstveno vezano za medicinu, ali i za trenutni položaj Srba na Kosmetu-rekao je Elek .

Profesor Maksimović, podsetio je Elek,  više puta je bio na Kosmetu, i istakao je  da je uvek  imao razumevanje za potrebe i probleme Srba  na Kosmetu.

Sastanku je prisustvovao   dr Dragiša Milović koji je svojevreno bio i  gradonačelnik Zvečana, a sada je zamjnik direktora Kliničkog centra "Kosovska Mitrovica" i zamenik  predsednika Srpske liste.

Profesor dr Zlatko Maksimović zahvalio je profesoru  dr Eleku i dr Miloviću na sajnom gostoprimstvu.

- Od samom našeg upoznavanja imamo konkretne i korisne sastanke. Profesor Elek je bio u delegaciji sa Kosova i Metohije kada su bili u poseti Domu zdravlja u  Bijeljini prije oko 10 godina, kada sam bio na čelu te zdravstvene ustanove-rekao je Maksimović.

Posebnu sreću i zadovoljstvo, dr Zlatko Maksimović je izrazio osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama Novaka Đokovića, kome je iz sveg srca čestitao na ovom kako kaže ogromnon uspehu, a taj meč Maksimović je pratio sa sinom Vukom u Zvečanu, postojbini porodice Đoković

-Raduje me da naš Novak osvojio jedinu važniju medalju koja mu je nedostajala, zlato na Olimpijskim igrama-rekao je Maksimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOBIN I BRENIN KUM MEĐU 2.000 NAJBOGATIJIH: Ko je milioner sa TRIDESET PETORO dece poznat po humanosti