TEŽAK UDES KOD ZVORNIKA_ Poginuo državaljanin Srbije

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

13. 08. 2024. u 10:32

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u selu Čelopek, nadomak Zvornika, oko 04,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula,a druga povređena.

ТЕЖАК УДЕС КОД ЗВОРНИКА_ Погинуо државаљанин Србије

Foto:V.Mitrić

Policajci Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Zvornik su u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, uradili  su uviđaj.

- U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dvaa vozila, jedno marke „Golf“ kojim je upravljalo M.G. iz Milića i drugo marke „Dačija“  za čijim je volanom bio  F.K. iz Republike Srbije. Na mesto udesa  upućeni su pripadnici Profesinalne vatrogasne jedinice Zvornik i Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Zvornik koji su mogli samo da konstatuju smrt F.K.M.G. je radi ukazivanja lekarske pomoći prevezen u zvorničku bolnicu, gde je zadržan na lečenju. Po nalogu tužioca, telo nastradalog F.K. je radi obdukcije prevezeno u JZU Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Sledi dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom delu  ugrožavanje javnog saobraćaja  nadležnom tužilaštvu, protiv M.G.

Toko uviđaja na snazi je bila totalna obustava saobraćaja  vozila u vremenu od pet do 6,30 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?