POSLE SEDAM MESECI IŠČEKIVANJA, NAJPOZNATIJE BEBE STIGLE U BANJALUKU Četvorke oduševile sugrađane

T. CVIJETIĆ

21. 08. 2024. u 16:36

PRVI put nakon sedam meseci smo došli u Banjaluku. Ovde nam je prelepo. Kada smo krenuli iz Slovenije put grada na Vrbasu, svratilo smo par dana na more u Hrvatsku, sa bebama, bilo je super, jer su vrlo poslušne. Težak i stresan period je iza nas.

ПОСЛЕ СЕДАМ МЕСЕЦИ ИШЧЕКИВАЊА, НАЈПОЗНАТИЈЕ БЕБЕ СТИГЛЕ У БАЊАЛУКУ   Четворке одушевиле суграђане

Foto: Tajana Cvijetić

Ovako Milana Petrović, majka petoro dece među kojima su i prve banjalučke četvorke Matej, Marko, Luka i Jovan, sumira utiske o svemu što su doživeli i bebama koje su postale atrakcija.

- Stalno nas zovu da nas vide, da budu sa bebama, da nam pomognu. Svi su oduševljeni, i svi kažu da bi voleli bliznace - prepričava Milana i govori kakve su bile reakcije Banjalučana kada su prošetali gradom. - Gde god se pojavimo, svi nam prilaze, baš smo atrakcija, narod se iznenadi i oduševi, kako su bebe velike.

Pošto glava porodice Nemanja radi u Sloveniji i porodica trenutno tamo živi, Milana kaže da su i Slovenci isto oduševljeni, svi se sa bebama slikaju...

Savet

MILANA ima i poruku za višečlane porodice, iznad svega da imaju veru jedni u druge.

- Savetovala bih da se lepo organizuju, da budu složni. Najbitnije je da su deca zdrava i onda sve polako dolazi na svoje mesto - poručila je Milana.

Dečaci se već pomalo razlikuju, manje likom, više karakterom.

Molili se da sve bude dobro

PRVO je bio šok kad su rekli da stižu dvojke, pa trojke, onda vest da dolaze četvorke. Molili smo se da sve bude dobro i da izguraju onako kako treba i što jeste, pomažem maksmilano koliko mogu, a kod bebica već primetim razlike, i već imaju različite karaktere - kazala je za "Novosti" baka Ranka Gagović.

- Svi kažu da su kopija starijeg brata, ali ima malo mirnijih, jedan je malo nemirniji, jedan strpljiviji, drugi nestrpljiv - kazuje Milana.

Ova mlada majka posebno ističe zahvalnost doktoru Veselinu Pupčeviću na podršci koju im je ukazao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!