Kompanija m:tel donirala dečje igralište i park na Aerodromu Banjaluka

Promo

21. 08. 2024. u 15:49

Zahvaljujući donaciji kompanije m:tel, Aerodrom Banjaluka bogatiji je za nove sadržaje koji će putnicima omogućiti ugodnije okruženje i odmor prilikom odlaska i dolaska sa putovanja. Reč je o novom dečijem igralištu i uređenom parku smeštenim unutar aerodromskog kompleksa.

Компанија м:тел донирала дечје игралиште и парк на Аеродрому Бањалука

m:tel PR

Svečanom otvaranju prisustvovale su Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel i Jelena Lekić, v. d. generalnog direktora Aerodroma Republike Srpske, koje su istakle značaj ovakvih projekata za zajednicu i putnike.

„Sa banjalučkog aerodroma saobraćaju velike kompanije, naročito u vreme letnjih odmora, i zato je bilo potrebno proširiti potencijalni prostor gde mogu da borave putnici. Ovaj multifunkcionalni prostor koji je napravio m:tel može da služi deci kao igralište kako ne bi bili zarobljeni u gužvi čekajući let, ali može da posluži i starijima kao zona za odmor ili kao zona gde će moći da dopune svoje uređaje. I, na izvestan način, predstavlja proširenje samog aerodroma“, istakla je Trivan prilikom otvaranja igrališta i parka čija je izgradnja vredna više od 150.000 konvertibilnih maraka.

m:tel PR

Svi putnici će od sada će imati kvalitetnije iskustvo boravka u aerodromskom kompleksu. „Ovaj projekat izgradnje parka i dečjeg igrališta je svakako nešto što će da upotpuni taj prvi utisak. Kompanija m:tel sa Aerodromom sarađuje dugi niz godina i ovaj projekat je deo te saradnje, tako da možemo da iskažemo veliku zahvalnost na ovoj donaciji“, poručila je Lekić.

m:tel PR

Ovaj projekat predstavlja odličan primer kako privatni sektor može igrati ključnu ulogu u stvaranju pozitivnih promena u zajednici u kojoj posluje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta