TEŠKA NESREĆA KOD TESLIĆA: Vozilo sleteo sa puta, telo suvozača nađeno u rečici u prevrnutom autu - vozač pijan kod kuće

Novosti onlajn

03. 10. 2020. u 09:10

JOŠ uvek nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u saobraćajnoj nesreći na području Gornje Šnjegotine kod Teslića smrtno stradao Duško Topić (52) iz Gradiške, koji je bio suvozač u automobilu marke "reno klio".

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД ТЕСЛИЋА: Возило слетео са пута, тело сувозача нађено у речици у преврнутом ауту - возач пијан код куће

Foto: D.Pozderović

Njegovo beživotno telo policija je nakon dojave meštana pronašla u u rečici Lukavica u prevrnutom automobilu.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Topić je bio vezan sigurnosnim pojasom u automobilu. Nakon provere o vlasništvu nad vozilom, vozač je pronađen u mestu stanovanja u Čelincu sa vidnim povredama po telu, što je nedvosmisleno upućivalo na pretpostavke da se radi o drugom akteru nesreće.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je reno kilo kojim je upravljao M.T. iz Čelinca sleteo s puta, a kako se nezvanično saznaje, radi se o Milanu T. iz Čelinca.

Alkotestiranjem u teslićkom Domu zdravlja, gde je iz kuće prebačen radi ukazivanja pomoći i alkotestiranja, uvrđeno mu je prisustvo alkohola u krvi od 1,55 mg/kg.

Kako stvari sada stoje, Tripiću slede najmanje dve prijave Okružnom javnom tužolaštvu, za Krivična dela ''Ugrožavanje javnog saobraćaja'' i ''Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi''.

(atvbl.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!