MILORAD DODIK LIDER SNSD U LOPARAMA: Mi ne obećavamo - mi radimo!

S. M.

19. 10. 2020. u 19:25

PREDSEDNIK SNSD Milorad Dodik i potpredsednik stranke Radovan Višković prisustvovali su danas potpisivanju sporazuma o koalicionoj podršci SNSD kandidatu DNS za načelnika opštine Lopare Srećku Iliću i najavili da će ovo okupljanje za Lopare omogućiti brži razvoj lokalne zajednice.

МИЛОРАД ДОДИК ЛИДЕР СНСД У ЛОПАРАМА: Ми не обећавамо - ми радимо!

Foto: Srna

-Mi se ne odričemo partnerstva sa DNS i svedoci smo potpisanog sporazuma SNSD i DNS u Loparama o zajedničkom kandidatu i njegovoj pobjedi, rekao je Dodik u obraćanju odborničkim kandidatima SNSD, te dodao da će biti nastavljena i saradnja s ministrom DNS Đorđem Popovićem koji je iz ove opštine.

Na svečanosti u Domu kulture Dodika je dočekala i zagrlila majka tri poginula borca Joka Milovanović, kojoj je u Loparama izgrađena kuća sredstvima iz kabineta predsjednika Republike, za vreme kada je Dodik bio na toj funkciji, a on je svoje obraćanje započeo pozdravom i izrazima poštovanja ovoj majci.

Delikatno je vreme, rekao je Dodik i naveo da se u odnosima sa DNS ne dešava ništa suštinsko, te da imaju različita mišljenja u vezi s vođenjem sektora putne privrede i da očekuje da će problemi biti brzo riješeni.

-DNS i SNSD su dugogodišnji partneri, a ova saradnja u Loparama pokazuje da to partnerstvo živi, da će opstati i da neće biti pokolebano, rekao je Dodik.

On je naglasio da je Republika Srpska stabilna i da neće imati nijedan problem ako DNS ipak odluči da ode iz koalicije.

Foto: Srna

-Mi se nećemo baviti sečama, pokušaćemo ponovo da uspostavimo dobre odnose, ne želimo da izgubimo nikoga jer nas je u Republici Srpskoj malo, jedva preko milion, živimo rasuti i veoma je važno da budemo okupljeni, poručio je Dodik.

Navodeći da je okupljanje i osnov kampanje SNSD, okupljanje za Lopare, za Republiku Srpsku, oko zajedničkih projekata lokalnih zajednica i Vlade Srpske, Dodik je poručio da je Republika Srpska postala sposobna da finansira značajan razvoj.

-Da nije korone, bila bi ovo jedna od najboljih poslovnih godina Republike Srpske, a to je pokazao suficit iskazan u prva tri meseca, rekao je Dodik i naveo da samo stabilnost, okupljanje i saradnja omogućavaju razvoj.

On je poručio da SNSD u kampanji ništa ne obećava, nego pravi inventuru onoga što su uradili i istakao da uspješno vode RS.

Kandidat DNS za načelnika opštine Lopare Srećko Ilić, koji ima koalicionu podršku SNSD-a, naveo je da je Vlada u Lopare od 2006. godine uložila 27 miliona KM, te da budući razvoj značajno zavisi od saradnje, podrške i zajedničkog delovanja.

DNS U LOPARAMA OSTAJE U KOALICIJI SA SNSD

Potpredsednik DNS Đorđe Popović izjavio je da ova stranka ostaje verna koaliciji sa SNSD u opštini Lopare.Popović je istakao da ove dve stranke veoma dobro sarađuju u Loparama, gdje SNSD podržava DNS kandidata za načelnika opštine Srećka Ilića.

– Ja sam veran koaliciji u Loparama, jer su Lopare prelomna tačka, gde je SDS uvek imao ogroman uticaj. Sam čin da sam ja tu dovoljno govori da ostajem privržan onome što smo se dogovorili u prošlosti sa SNSD – naglasio je Popović.

Dodaje da će nastaviti korektno da obavlja posao ministra saobraćaja i veza Republike Srpske, te da je na Vladi i organima Republike Srpske da li će mu ukazati poverenje u narednom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor