UŽAS U LAKTAŠIMA: Muškarac podlegao povredama nakon pucnjave

O. M.

01. 01. 2021. u 10:53

D. S. iz Laktaša preminuo je noćas u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske nakon što je ranjen u stomak hicem iz pištolja na parkingu benzinske pumpe u Trnu.

УЖАС У ЛАКТАШИМА: Мушкарац подлегао повредама након пуцњаве

Foto: O.Matavulj

U pucnjavi je ranjen i A. B., a zbog sumnje da je počinio zločin uhapšen je D. Č. iz Laktaša, te njegov sugrađanin M. Đ.

- Policijskoj stanici Laktaši oko 22.40 časova prijavljeno je da je u mestu Trn, Laktaši na parkiralištu benzinske pumpe lice D.Č., koji je bio u društvu M.Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio D.S. u predelu stomaka i A.B. u predelu noge.

Povređena lica su prevezena u UKC RS, gde je D.S. u 00.30 časova preminuo, čime je izvršeno krivično delo ubistvo. D.Č. i M.Đ. su lišeni slobode, a o događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - saopštio je MUP RS.

U periodu od 16 časova 31.12. do šesr časova 1. januara MUP RS evidentirao je šest krivičnih dela, 21 prekršaj javnog reda i mira, 28 saobraćajnih nezgoda i jedan požar na području Republike Srpske.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!