NISKE STRASTI INCKA: Ovako je Dodik reagovao na sramno pismo Valentina

S.M.

04. 02. 2021. u 17:47

PREDSEDNIK SNSD i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik je, komentarišući pismo koje je visoki predstavnik Valentin Incko uputio Narodnoj skupštini RS, rekao kako je Incko pokazao "niske strasti i mržnju prema srpskom narodu kvalifikujući ga za zločine koji su samo njumu u glavi".

НИСКЕ СТРАСТИ ИНЦКА: Овако је Додик реаговао на срамно писмо Валентина

Foto: Novosti/OHR

Naveo je kako su Srbi masovno stradali u Drugom svetskom ratu u Jasenovcu, da su masovno ubijani u regiji kod Bihaća, te da je samo u Brodu na Drini kod Višegrada ubijeno 6.000 Srba.

-Takvu jedno bezočnu laž može može izreći samo čovek niskih strasti kao Incko koji je zaradio ozbiljan novac. RS je pravila ozbiljan otklon od međunarodne zajednice i savršeno znaju da mi nećemo prhvatiti nikakvo nametanje odluka, kazao je Dodik.

Istakao je kako u Sarajevu jedna škola kao i drugi objekti koji nose ime muslimana koji su osuđeni za zločine u Drugom svetskom ratu, te da bi, u slučaju da je Inco naredio njihovo menjanje, njegovo pismo imalo drugčaiju dimenziju.

Foto: D. Pozderović

- Razgovaraćemo o toj temi, a on se diskvalifikovao, rekao je Dodik u Istočnom Sarajevu.

Na pitanje kakve sankcije bi mogle uslediti ukoliko ne oduzmu priznanja pojedincima koje je Incko naveo u svom pismu, Dodik je rekao kako "nije baba gatara da zna kako on razmišlja".

- Previše zla nam je naneo i dodvoravao se muslimanima u Sarajevu, rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku