TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Desimir Tomašević pronađen mrtav

O. M.

18. 02. 2021. u 11:07

DESIMIR Tomašević (50) iz Karanovca kod Banjaluke, koji je nestao pre deset dana, nađen je mrtav u reci Vrbas kod mosta u Crnoj rijeci.

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Десимир Томашевић пронађен мртав

Foto: Arhiva

Kako saznajemo telo su juče na steni u Vrbasu uočili ribolovci koji su odmah alarmirali policiju. Na teren je upućen ronilački tim koji je telo izvukao iz vode. Na licu mesta izvršen je uviđaj i zasada nije poznato kako je Tomašević završio u vodi. Po nalogu Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci biće urađena obdukcija tela kako bi se utvrdio uzrok smrti.

- PU Mrkonjić Grad juče je oko 10 časova prijavljeno da se u kanjonu reke Vrbas, u mestu Crna Rijeka nalazi beživotno telo. Identifikacijom leša utvrđeno da se radi o licu D.T. iz Karanovca, čiji je nestanak prijavljen PU Banjaluka - saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

Tomašević je nestao 8. decembra. Poslednji put je viđen oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu kod Banjaluke i od tada mu se izgubio svaki trag.

Porodica i policija odmah su organizovali potragu, koja je nažalost okončana tragičnim ishodom. U akciji potrage učestovali su pripadnici PU Banjaluka i Mrkonjić Grad, te pripadnici Specijalne antiteroristicke jedinice (SAJ) MUP-a Republike Srpske i Ronilački klub "Gnjurac" iz Laktaša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!