PRIJEDOR DOMAĆIN STARTA POSLJEDNJE ETAPE? Još malo nepoznanica kada je u pitanju ruta 15. trke "Beograd - Banjaluka"

S.M.

10. 03. 2021. u 17:19

ODREĐIVANjE rute 15. trke "Beograd - Banjaluka" ušlo je u završnu fazu, a da bi bila potpuno poznata ostaje da se vidi ko će biti domaćin starta poslednje, četvrte etape.

ПРИЈЕДОР ДОМАЋИН СТАРТА ПОСЉЕДЊЕ ЕТАПЕ? Још мало непознаница када је у питању рута 15. трке Београд - Бањалука

Foto: Novosti

Biciklisti iz tridesetak zemalja sveta već tradicionalno će krenuti iz Beograda, a cilj prve etape biće u Šapcu. Zatim će u drugoj vorziti od Obrenovca do Bijeljine. Najveći grad Semberije drugu godinu zaredom biće "dupli" domaćin, jer će biti domaćin i starta treće etape koja završava u Vlasenici. U narednih nekoliko dana biće poznat i domaćin starta četvrte etape koja završava spektakularnim krugovima u Banjaluci.

S tim u vezi, direktor trke Vladimir Kuvalja boravio je u Prijedoru, gde je sa gradonačelnikom Daliborom Pavlovićem razgovarao da ovaj grad na zapadu Srpske po prvi put ugosti karavan.

Foto: Novosti

- Imali smo vrlo dobar i otvoren sastanak. Predočili smo ljudima koji vode grad šta je ova trka do sada uradila i koliko benefita donosi, što su oni pažljivo saslušali i u načelu se složili da bi bilo lepo da se uključe u organizaciju. Lično se nadam takvom raspletu, jer nam je cilj da uključimo što više gradova iz svih krajeva Srpske. Pre tri godine smo se "spustili" južno od Bijeljine i od tada je Vlasenica naš partner, a sada se nadam da ćemo krenuti i zapadnije od Banjaluke. Srećan sam što je trka postala prepoznatljiva među običnim ljudima, kao i gradovima. Zato uostalom naša priča iz godine u godinu raste, rekao je Kuvalja.

Foto: Novosti

Dolaskom nekih od najboljih ekipa iz Evrope i sveta poput italijanskog Bardijanija značajno je podiglo interesovanje medija koje je iz godine u godinu veće. Tako je već najavljen dolazak novinarskih ekipa iz Italije i Španije u kojima je biciklizam jedan od najpopularnijih i najpraćenijih sportova. Novinske kuće iz Republike Srpske i Srbije izveštavaju sa trke od prvog do poslednjeg kilometra, a tako će biti i ove godine. Da podsetimo, trka počinje 22. aprila prvom etapom, a četvrta je na programu 25. aprila 2021. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak