GALA SLAVLJE U SURČINU Goca Božinovska presrećna: I za obične žurke polomimo pola kuće, kamoli za rođenje unuka!

Novosti online

09. 08. 2021. u 20:38

BOJANA Rodić i Mirko Šijan dobili su svoje prvo dete - sina Zorana Šijana, a povodom toga oni su podigli šatru u dvorištu porodičnog doma i prave gala proslavu.

ГАЛА СЛАВЉЕ У СУРЧИНУ Гоца Божиновска пресрећна: И за обичне журке поломимо пола куће, камоли за рођење унука!

Foto ATA Images

- Sve je super, uspeli smo za 2 dana sve da organizujemo. Ja nisam htela restorane, ovde nam je fantazija. Mi nismo imali šta da renoviramo, nama je kuća sređena. Oni su okrečili samo u nove boje. Oni su ovde, njima je ovde super, imaju svoj sprat. Mirko, Nataša i ja smo bili zajedno, a oni su otišli u bolnicu, ja sam ostala da čekam. Prirodnim putem se porodila, 3 kilograma i 600 grama ima. Bojana je nasmejana i vesela. Žao mi je što nije sa nama. Što se mene tiče ja sam svoje odgojila, pomoći ću im sve što je u mojoj moći, a oni koliko god budu želeli da imaju dece neka imaju. Prijatelji Rodići su prvi stigli, tu su. Sa Veljkom i Šijanom je sve okej, njih dvojica su super. Biće svega na žurki, i za obične žurke polomimo pola kuće, a kamoli za ovako nešto. presrećna sam - rekla je Goca.

Foto ATA Images

 

Među prvima je stigla pevačica Sanja Đorđević koja je Mirku pocepala majicu kada je stigla.

Bojana Rodić na svet je donela zdravog dečaka, koji je kako ga je Mirko opisao - crn i težak i liči na njegove. Šijan je u svom domu okupio prijatelje koji su mu cepali majicu, a onda je počela i žurka.

Podsetimo, Mirko je lepu vest o prinovi objavio na Instagram profilu, gde je svojoj izabranici poručio da je voli najviše na svetu.

- On je već mezimče, tu su srećne tetke, a sad će i Bogdana da dođe. To je tatina ljubav. Moja Bojana je najhrabrija - rekao je Mirko.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?