ACO PEJOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O "ZVEZDAMA GRANDA": Za mene je to rijaliti

Novosti onlajn

14. 09. 2021. u 17:11

CECA Ražnatović je nova članica žirija u ovogodišnjoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a njen veliki prijatelj Aco Pejović otkrio je šta misli o njenom novom angažmanu.

АЦО ПЕЈОВИЋ ШОКИРАО ИЗЈАВОМ О ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: За мене је то ријалити

Foto: Printscreen/PINK

Pevač je istakao da ne prati takve vrste programa, jer smatra da je to jedan vid rijalitija u kojem se, u ovom slučaju, omalovažavaju najmlađi.

- Ne pratim taj program, ja rijatilije ne volim, a za mene je to rijaliti. Uz dužno poštovanje, ja ne mogu da gledam to omalovažavanje klinaca i sve to, to se meni lično ne dopada, ne želim to da gledam - iskren je bio Pejović.

Potom je prokomentarisao Cecin dolazak na mesto Jelene Karleuše.

- Drago mi je što je Ceca ušla, ona je moje srce, ako ona sebe vidi u tome, super - izjavio je pevač.

BONUS VIDEO:

Blista u belom: Dragana Mirković najavila turneju

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!