DIRLJIVI PRIZORI SA NOVOG GROBLJA: Poznati se opraštaju od Marine Tucaković, među prvima stigli Karleuša i Željko Joksimović (VIDEO)

N.Pavićević/Đ.Bukić

29. 09. 2021. u 11:45

MARINA Tucaković biće sahranjena danas u 12.30 na beogradskom Novom groblju, dok će opelo biti održano sat vremena ranije.

ДИРЉИВИ ПРИЗОРИ СА НОВОГ ГРОБЉА: Познати се опраштају од Марине Туцаковић, међу првима стигли Карлеуша и Жељко Јоксимовић (ВИДЕО)

Foto: N. Pavićević

Danas će je na večni počinak ispratiti suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Laća Radulović, koji je apelovao na javnost da zbog nepovoljne epidemiološke situacije sahrani prisustvuju samo najbliži članovi porodice i nekoliko bliskih prijatelja.

Obezbeđenje sve vreme šeta pored kapele i nadgleda, Aleksandar Radulović Futa prima saučešće sa maskom na licu.

Pevač Oliver Mandić, kao i kuma Marine Tucaković Marijana Petrović stigli su u kapelu.

Na poslednji ispraćaj hitmejkerke stigli su i Jelena Karleuša, Željko Joksimović, grupa "Zana", Saša Matić, Damir Handanović.

Podsećanja radi, Marina je posle duge i teške bolesti preminula u nedelju 19. septembra u KBC "Dr Dragiša Mišović", a za života izrazila je želju da bude sahranjena pored sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!