MIRKA I VUJADIN SADA IMAJU ČETVORO DECE: LJubavna priča glumice i fudbalera topi srca - evo kako su se upoznali

Novosti onlajn

01. 10. 2021. u 21:08

MIRKA Vasiljević dobila je četvrto dete sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a ponosni tata je sa fanovima podelio srećne vesti.

МИРКА И ВУЈАДИН САДА ИМАЈУ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Љубавна прича глумице и фудбалера топи срца - ево како су се упознали

foto: Arhiva VN

Fudbaler je svima otkrio da je sa glumicom dobio ćerku. Njih dvoje važe za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a malo je poznato da je njihova ljubavna priča počela još u ranom detinjstvu.

- Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos - ispričala je glumica prošle godine.

Ona je objasnila da je, zapravo, sve počelo da ide u smeru koji nije prijateljski kada su se sreli na jednoj žurki.

- On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod svoje drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo - objasnila je tada Mirka.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Bonus video:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!