NI CVEĆE NI ČOKOLADA: Seka Aleksić dobila neobičan poklon za godišnjicu braka

Novosti online

09. 10. 2021. u 08:20

SEKA Aleksić ume da puca iz vatrenog oružja otkrila je u poslednjoj epizodi emisiji Majke i snajke. Seka je otkrila i da joj je pištolj kupio suprug Veljko Piljkić i to za godišnjicu braka.

НИ ЦВЕЋЕ НИ ЧОКОЛАДА: Сека Алексић добила необичан поклон за годишњицу брака

Foto: Instagram

Folk pevačica nadovezala se na priču sjedne učesnice u kulinarskom šou koja je nabrajala šta sve ume da radi u životu. Nakon što je pomenula kurs upotrebe vatrenog oružja, i Seka se pohvalila svojim umećem.

- Seko, zašto mi to ranije nisi rekla nego ja pokušavam da se mangupiram i suprotstavljam - pitao je kuvar Raša.

- Samo ću ti reći da sam vatreno oružje dobila na poklon posle polaganja, naravno, od svog supruga za godišnjicu braka. A ja sam ga pitala: Jesi svestan šta si mi kupio - kroz osmeh je ispričala Aleksićka.

Ona je ispričala i anegdotu prilikom biranja oružja:

- Ulazimo u prodavnicu i stoje dva muškarca za pultom i pitaju nas - jel dotle došlo - podsetila se Seka kroz smeh i dodala da joj je žao što nema više vremena da ide u streljanu i da se tom hobiju posveti više.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

GLAMUROZNA ŽURKA U HAJATU: Cecin frizer na rođendanskom slavlju okupio pola estrade

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!