TUŽNA VEST POGODILA MUZIČKI SVET: Peminuo legendarni bubnjar Roni Tut, desna ruka kralja rokenrola

Novosti onlajn

17. 10. 2021. u 13:34 >> 20:41

LEGENDARNI bubnjar Elvisa Prislija, Roni Tut preminuo je u 83. godini.

ТУЖНА ВЕСТ ПОГОДИЛА МУЗИЧКИ СВЕТ: Пеминуо легендарни бубњар Рони Тут, десна рука краља рокенрола

Foto: Printskrin/Jutjub

Njegova ćerka Teri je objavila tužnu vest na Fejsbuku.

- Sa velikom tugom vas obaveštavam da smo moja porodica i ja ostali bez našeg voljenog oca. Legendarni bubnjar Roni Tut "je napustio zgradu". Preminuo je u svom domu, okružen porodicom - napisala je Teri.

Rođen u Teksasu, Roni je odrastao uz muziku i započeo svoju karijeru veoma rano, a najpoznatiji je kao bubnjar Elivisovog pratćeg benda - TCB benda i to od 1969. do 1977. godine, odnosno do Elvisove smrti.

Išao je na turneje i sa Nilom Dajmondom, svirao sa Džonijem Kešom, Keni Rodžers, Stivi Niks, Elvis Kostelom..

Direktori Grejslenda, Elvisove nekadašnje kuće su takođe objavili saopštenje o smrti Ronija Tuta

- Svi mi iz "Elvis Presley Enterprises" bili smo duboko pogođeni kada smo saznali za smrt Ronija Tuta. Osim što je bio legendarni bubnjar, bio je i dobar prijatelj mnogima od nas ovde u Grejslendu. Uživali smo svaki put kada nam se pridružio ovde da proslavimo Elvisovu nedelju, Elvisov rođendan i mnoge druge posebne prilike - pisalo je u saopštenju za javnost.

Brojni poštovaoci lika i dela bubnjara su se opraštali na društvenim mrežama.

Mnogi nisu mogli da poveruju, a većina komentara se odnosila kako je bio veoma radan čovek i pokretačka sila celog benda.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

USPOMENA U TRENUCIMA BOLA: Darko Lazić podelio snimak gde svira sa ocem Milanom

 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!