DANICA KRSTIĆ SLAVI 26. ROĐENDAN: Rade Šerbedžija poručio "Ima li lepše zvezde no što je Danica" (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 11. 2021. u 16:20

DANICA Krstić, za koju se kaže da je najlepši glas naše tradicionalne muzike, danas slavi svoj 26. rođendan! Da je omiljena među kolegama iz muzičke industrije, pokazuje video u kome joj mnogi od njih na poseban način čestitaju rođendan.

ДАНИЦА КРСТИЋ СЛАВИ 26. РОЂЕНДАН: Раде Шербеџија поручио Има ли лепше звезде но што је Даница (ВИДЕО)

Foto: V.Danilov

Na čelu fantastičnog niza zvezda koje su to učinile, našao se legendarni Rade Šerbedžija!

- Ima li ljepša zvezda, no što je zvezda Danica, to je jedna posebna zvezda što mi leži kraj srca. Sretno! - poručio je Rade.

Njemu su se pridružili Bilja Krstić, TV lica Slobodan Šarenac i Ana Babić, Žika Jakšić, Aleksandar Sofronijević i mnogi drugi sa kojima je ova uspešna pevačica ostvarila saradnje tokom dosadašnje karijere koja traje čak dvadeset godina.

Danica Krstić predstavljala je Srbiju na Pesmi Evrovizije sa grupom Balkanika, a svoju pevačku karijeru započela je šest godina. Prvi javni nastup imala je 2004. godine u dvorani „Šumadija", sa poznatom izvođačicom tradicionalne muzike Biljom Krstić, predstavivši se izvedbom pesme „Puče puška". Godine 2005. svojim glasom i pesmom „Jare moje" otvara dečiju svetsku olimpijadu „Brno 2005", u Češkoj. Zatim, 2008. godine snima pesmu za jednu od najpopularnijih serija „Ranjeni orao", a 2009. pesmu za seriju „Greh njene majke". Danica je učestvovala i na mnogobrojnim humanitarnim koncertima sa najpoznatijim imenima srpske scene, a nastupala je takođe i u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Holandiji, Poljskoj, Rumuniji i mnogim drugim zemljama.

BONUS VIDEO - Promocija novog "albuma iz karantina" Bajage i instruktora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI ZET POTOPIO ITALIJANE: Švajcarac oženio lepu Srpkinju sa tetovažom koja nosi moćno značenje (FOTO)