NEĆU GLUMITI U NASTAVKU "IGRE SUDBINE": Popularna Višnja iz serije objasnila - "Nemam više šta da ponudim"

Novosti onlajn

05. 12. 2021. u 09:43

U POPULARNOJ seriji “Igra subine” koja se trenutno prikazuje na Prvoj, Jelena je ostvarila zapaženu ulogu Višnje, kućne pomoćnice i desne ruke poslovne žene Ade Kanački.

НЕЋУ ГЛУМИТИ У НАСТАВКУ ИГРЕ СУДБИНЕ: Популарна Вишња из серије објаснила - Немам више шта да понудим

Foto: Printskrin/Prva

Iako se već sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja treće sezone ovog serijala Žarka Jokanovića, Jelena neće učestvovati u nastavku, piše "Blic".

- U pravu ste, neću snimati nastavak. Završio se jedan ciklus i moramo da idemo dalje. Moja situacija je takva da idem dalje u nove projekte i prosto moram da stanem sa ovim snimanjem. Dosta smo rekli sa „Igrom sudbine“ u 409 epizoda i mislim da smo zaokružili jednu priču. Verujem da u njoj može još nešto da se kaže ali ja sam odlučila da kao umetnikkrenem dalje, u nove projekte.

Na pitanje da li joj je žao što napušta ekipu i nastavak serije, glumica kaže:

- Nisam razmišljala o tome da li mi je žao. Ipak nije jer ljudi gube najbliže, pa idu dalje kroz život. Ovo je projekat u kome sam bila dve godine i dala sam svoj maksimum. Nisam se nijednog trenutka premišljala da ostanem u ovom projektu, jer ja više nema šta da ponudim ovoj seriji.

Jelena tvrdi da nije upućena ko osim nje više neće biti deo serije.

- Kada je pala poslednja klapa, ja sam se pozdravila sa ekipom sa kojom sam lepo radila. Mi smo imali i našu grupu „Pančetovići“ u kojoj su bili svi glumci. Zahvalila sam im se na saradnji i odjavila se. Jednostavno, idemo dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak