ACA LUKAS IZAŠAO IZ BOLNICE: Oktriveno kako se pevač oseća

Novosti onlajn

22. 01. 2022. u 19:16

PRE par dana je odjeknula vest da je Aca Lukas zadržan na bolničkom lečenju u Urgentnom centru zbog komplikacija sa zdravljem.

АЦА ЛУКАС ИЗАШАО ИЗ БОЛНИЦЕ: Октривено како се певач осећа

Foto arhiva

Pevač se ubrzo oglasio, kako bi uverio zabrinute fanove da je sa njim sve u redu i da je samo malo iscrpljen zbog velike količine nastupa u prethodnom periodu.

Kako se saznaje Aca Lukas je danas napustio bolnicu i puni baterije za nove radne pobede kod svoje kuće.

- Lukas je kod kuće odmara se pred poslednje pripreme za izbor predstavnika Srbije na Evroviziji. Mnogo je nastupao poslednjih godinu dana. Od prošlog proleća nema slobodan dan izdao je jedan album, drugi je u procesu snimanja, dosta pesama i spotova je izašlo. Koliko god sve to bilo lepo, i te kako iscrpljuje čoveka. Aca je dobro iskoristio je ovih par dana za odmor i za rutinske preglede. Hvala svima koji brinu, a posebnu zahvalnost dugujemo lekarima KC Srbije koji su dali sve od sebe da se Aca što pre vrati svakodnevnim obavezama u punoj snazi - rekli su iz tima Ace Lukasa za "Hajp TV".

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORI: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)