ANA BEKUTA VIŠE NE ŽIVI SAMA: Poznato ko se uselio u pevačicin stan na Vračaru

Novosti online

25. 01. 2022. u 11:24

ANA Bekuta je krajem prošle godine izgubila svoju najveću ljubav i oslonac u životu, emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, s kojim je devet godina delila dobro i zlo.

АНА БЕКУТА ВИШЕ НЕ ЖИВИ САМА: Познато ко се уселио у певачицин стан на Врачару

Foto: Instagram

Pevačica je govorila za medije da su joj u najtežim trenucima najveća uteha njeni unuci, a unuk Branko počeo je nedavno da živi s bakom.

Kako prenose domaći mediji, on pevačicu vozi na snimanja, budući da se nedavno vratila na javnu scenu i da svake nedelje ima snimanja Zvezda Granda, a takođe vodi brigu o tome da joj ništa ne zafali, pa ide i u nabavku.

Anine komšije nedavno su otkrile da je pevačica ponovo počela da izlazi iz kuće, nakon što danima nije izlazila posle Mrkine smrti.

(Mondo)

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENjE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena