PREKINUO OPROŠTAJNU TURNEJU: Elton DŽon ima koronu, otkazao dva koncerta u SAD

Tanjug

26. 01. 2022. u 00:29

UPRKOS tome što je vakcinisan i trećom dozom, Elton Džon je oboleo od kovida-19 i primoran je da odloži dva oproštajna koncerta u Dalasu.

ПРЕКИНУО ОПРОШТАЈНУ ТУРНЕЈУ: Елтон Џон има корону, отказао два концерта у САД

Foto EPA

Džon "ima samo blage simptome" i raduje što će se uskoro vratiti na scenu i nastaviti oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road", prenosi AP.

Kako se navodi, bilo je planirano da sedamdesetčetvorogodišnji pevač nastupi na bini "American Airlines Center" u Dalasu 25. i 26. januara, a fanovi bi trebalo da zadrže svoje ulaznice, jer će "novi termini otkazanih koncerata uskoro biti objavljeni."

Muzičar je oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road" započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom sveta.

Zbog pojave epidemije korona virusa on je odložio nastupe u SAD planirane za 2020, koji su nastavljeni 19. januara ove godine u Nju Orleansu, a takođe su planirani koncerti u Hjustonu, Čikagu, Detroitu, Torontu, Njujorku i Majamiju.

Džon je ranije saopštio da odlaže evropske koncerte na svojoj svetskoj turneji do 2023. kako bi mogao da operiše povređeni kuk, navodi AP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)