ZAGRMELE U DUBAIJU: Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović fotografijama iz UAE usijala mreže (FOTO)

V.N.

28. 01. 2022. u 21:29

FOLK pevačica Jelena Karleuša, koja je doskora sebe nazivala divom, a sada joj na "Instagramu" piše "kraljica Srbije", posle koncerta koji je održala u jednom klubu u najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, ostala je u Dubaiju da se još malo odmori.

ЗАГРМЕЛЕ У ДУБАИЈУ: Јелена Карлеуша и Анастасија Ражнатовић фотографијама из УАЕ усијала мреже (ФОТО)

Foto: Instagram/raznatovicanasta/karleusastarsija

 A gde drugo, nego pored vode, najverovatnije hotelskog bazena. I to u bikiniju koji više otkriva nego što sakriva, iako pravila oblačenja za turiste propisuju da se možete kupati u kupaćim kostimima adekvatnih veličina.

Takođe, onog trenutka kada napustite plažu ili bazen, morate obući nešto preko kupaćeg i tako prekriti "uvredljive" delove tela.

Kako god, JK se, čini se po objavama na društvenim mrežama, ne pridržava previše pravila budući da joj se, i kada obuče haljinu, vide gola ramena, duboki dekolte, otkriven struk, ali i duge noge...

U Dubai je stigla i mlada pevačica Anastasija Ražnatović.

Za razliku od mame Cece koja trenutno uživa na Maldivima, Tasa je za odmor izabrala grad pun luksuznih automobila, jahti i aviona, velelepnih nebodera, tona zlata i bajkovitih restorana.

Pratioce na "Instagramu" počastila je fotografijom u bikiniju, ali i jednom na kojoj ispija koktel na vrhu neke višespratnice...

BONUS VIDEO: JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili