BROJE SITNO: Aleksandra i Andrija uskoro postaju roditelji, izabrali tradicionalno ime za sina

Novosti online

15. 02. 2022. u 19:19

GLUMCI i emotivni partneri Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sitno broje do trenutka kada će postati roditelji, a sada su otkrili kako će im se zvati sin.

БРОЈЕ СИТНО: Александра и Андрија ускоро постају родитељи, изабрали традиционално име за сина

Foto: Instagram

Naime, njih dvoje su otkrili da će im se naslednik zvati Relja, kao i da jedva čekaju da ga uzmu u ruke. Muško lično ime Relja je tradicionalno srpsko ime koje je slovenskog porekla, i smatra se da je nastalo još u srednjem veku, a njegova popularnost je u poslednjih nekoliko decenija ponovo porasla na jedan zavidan nivo.

Najverovatnija prenesena značenja imena Relja su - "osoba koja hrli prema svojoj sreći",  "onaj koji je sjajan i vredan kao zlato", "onaj ko je vredan divljenja i poštovanja". 

Inače, Aleksnadra je nedavno otkrila da je u trudnoći dobila dijabetes, a Milošević je sa ponosom rekao da je njegova draga trudnoću herojski podnela.

- Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi- ispričao je kroz osmeh Andrija, a Aleksandra je otkrila da je tokom trudnoće dobila dijabetes i da je morala da vodi računa o ishrani.

- Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji - rekla je glumica.

BONUS VIDEO - REPORTER "NOVOSTI" SA KATARINOM RADIVOJEVIĆ: "Lada niva" kao "kuća putujuća"

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!