TRUDNA ADRIJANA LIMA: Bivša srpska snajka objavila lepu vest na originalan način, budući tata zanemeo od sreće (FOTO/VIDEO)

Novosti online

18. 02. 2022. u 18:38

VIKTORIJIN anđeo i supermodel, Adrijana Lima (40) je trudna i čeka svoje treće dete sa filmskim producentom Andreom Lemersom III kog je prvi put pokazala na festivalu u Veneciji, septembra 2021. godine.

ТРУДНА АДРИЈАНА ЛИМА: Бивша српска снајка објавила лепу вест на оригиналан начин, будући тата занемео од среће (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tik Tok

Ona je lepe vesti objavila putem svog TikTok profila u veoma zanimljivom videu koji je dobio mnogo lajkova i čestitiki.

U video snimku, ona najpre objašnjava da Andre obožava da je plaši i navodi gde je sve to uradio. Zatim kaže da je došlo vreme za osvetu i da mu vrati milo za drago.

Ona je u belom mantilu bez šminke. Ona drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio dok nosi crnu majicu i deluje iznenađeno i šokirano nakon saznanja da će postati otac.

Inače, Andre Lemers III ima 41 godinu, a rođen je u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde se par upoznao, ali kako je i on u industriji zabave nije isključeno da su im se putevi ukrstili.

Andre Lemers III nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji. Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije. Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

Njegova najistaknutija dela su "Rock Paper Scissors", "Aleppo" i "Gods of Accident", koja je producirao. Radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno prikazani u budućnosti.

Pre njega, Andrijana je bila u vezi sa turskim piscem Metinom Haruom, ali ta ljubav je bila kratkog daha.

Adrijana je najpoznatija kao Viktorijin anđeo, a sarađivala je sa brendovima Giorgio Armani, Vera Wang, Louis Vuitton, Prada, Christian Dior.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak