MIROSLAV ILIĆ JESTE DEVINOV OTAC: Stigla presuda, Mirjana Antonović otkrila detalje

Novosti online

26. 05. 2022. u 17:58

MIRJANA Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića.

МИРОСЛАВ ИЛИЋ ЈЕСТЕ ДЕВИНОВ ОТАЦ: Стигла пресуда, Мирјана Антоновић открила детаље

Foto: ATA images

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je kraj suđenja, a sada je izvestila o detaljima presude:

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljujem i neizmerno vas voli vaša Mirjana - napisala je Antonovićka.

Foto: Facebook printscreen/Mirjana Antonović

 

BONUS VIDEO - Milica Pavlović u vrućem izdanju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

ŽENA KOJU JE DAJANA MRZELA: Gurnula ju je niz stepenice, stvari joj stavila u kese za smeće i izbacila je iz kuće