DOGOVARALI SMO SE DA NAPRAVIMO FESTIVAL: Prijatelj i saradnik Milana Laće Radulovića sa nevericom primio vest o njegovoj smrti (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2022. u 16:17

- DOPISIVALI smo se pre 15 - 20 dana. Poruke su bile vezane za posao. Dogovarali neke projekte i da radimo festival.

ДОГОВАРАЛИ СМО СЕ ДА НАПРАВИМО ФЕСТИВАЛ: Пријатељ и сарадник Милана Лаће Радуловића са неверицом примио вест о његовој смрти (ФОТО)

Foto: Ata images/ Instagram Darko Dimitrov

Ovim rečima je na vest o smrti Milana Laće Radulovića reagovalo njegov saradnik i prijatelj Darko Dimitrov. On je za „Blic“ ispričao da su planirali da odmah nakon Laćinog povratka iz Izraela da sednu i rade na novim projektima.

Ne mogu da verujem, šokiran sam. Dopisivanje je bilo samo fokusirano na posao, ali mi je delovao je okej. Ništa nije slutilo. Želeo je da radimo i ja sam pristao - kaže Dimitrov.

Milan Laća je u decembru odlučio da otputuje u Izrael gde je provodio vreme sa društvom. Oni koju su se družili sa njim, kao i prijatelji iz Beograda, koji su bili u kontatku sa Laćom ističu da je sve vreme bio razdragan i nasmejan. Često je odlazio sa prijateljima na druženja i večere u Izraelu.

Foto: Printskrin Instagram/darkodimitrov

Darko Dimitrov

U prilog tome idu i njegove poslednje objave na Tviter nalogu. Naime, Milan Laća se poslednji put oglasio na društvenoj mreži "Tviter" 12. decembra (baš kada je i prijavljen njegov nestanak u Izraelu) kada je citirao stih popularne pesme Svetlane Cece Ražnatović "Koža pamti" koju je napisala njegova majka Marina Tucaković.

Takođe, delio je i svoje utiske o Tel Avivu, jedna od objava bila je posvećena prvom premijeru Izraela, odnosno njegovoj biblioteci.


Podsetimo, Milan Laća Radulović je pronađen mrtav u Tel Avivu. Vest o njegovoj smrti potvrdio je i otac, Aleksandar Radulović Futa

- Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu - rekao je Radulović. - Nije nam poznato u kakvom je stanju.

Prema saznanjima Pinka, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je na ulici.  Nadležne službe rade dalje na slučaju i čeka se dalje procedure za transport tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)