BILA ZVEZDA GRANDA I VODITELJKA, PA ONDA SAMO NESTALA: Nećete verovati gde je danas i kako izgleda (FOTO)

Novosti online

04. 02. 2023. u 22:11

NEKADŠNjA pevačica i voditeljka Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je publiku, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

БИЛА ЗВЕЗДА ГРАНДА И ВОДИТЕЉКА, ПА ОНДА САМО НЕСТАЛА: Нећете веровати где је данас и како изгледа (ФОТО)

Foto: Prinstkrin/Fejsbuk

Silvija je bila takmičarka treće sezone ovog šou programa, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto.

Osim uspešne pevačke karijere, Silvija se oprobala i u ulozi voditeljke u više Grandovih emisija, zajedno sa Nemanjom Stevanovićem.

После “Звезда Гранда” Силвија је наставила професионално да се бави певањем, али љубав ју је омела. У међувремену се удала за некадашњег голмана Црвене звезде Сашу Стаменковића са којим се остварила у улози мајке и одселила се у иностранство.

Foto: Prinstkrin/Fejsbuk

U jeku popularnosti, preko noći ona je odlučila da je njenom muzičkom radu kraj i da je vreme da tada sa verenikom, danas mužem i ocem svoje dece otputuje u Azerbejdžan. Fokusirala se na porodicu,a po svoj prilici estrada joj mnogo ne fali.

Ako je suditi po fotografijama sa njenih društvenih mreža može se zaključiti da se da fizički dosta promenila, ali je i dalje vrlo lepa. Da li će u budućnosti doneti odluku o povratku muzici, ostaje da vidimo.

(SD)

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović pleše oko šipke, Đani pobegao na Mars

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!