POREDE JE SA MONIKOM BELUČI: Ko je zanosna lepotica koja je ukrala srce Miodragu Radonjiću? (FOTO)

Novosti online

23. 02. 2023. u 13:49

MIODRAG Radonjić je svoju suprugu, psihološkinju Milicu dugo čuvao od radoznalih pogleda, a jednom prilikom je istakao šta najviše voli kod nje.

ПОРЕДЕ ЈЕ СА МОНИКОМ БЕЛУЧИ: Ко је заносна лепотица која је украла срце Миодрагу Радоњићу? (ФОТО)

Foto: Printskrin/Jutjub/BlicPoligraf

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Ona je, kako je jednom istakao, njegova najveća podrška, ali i najozbiljniji kritičar.

Miodrag u šali kaže kako pored sebe ima Moniku Beluči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma Milica je bolja i lepša od Monike! - rekao je Radonjić za Informer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Kruna njihove ljubavi je sin Sava koji se rodio u decembru 2020. godine, a kako je glumac svojevremeno izjavio za domaće medije, Sava je dečak pun snage i energije.

- Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan.

BONUS VIDEO: NA SVE STRANE: Viki Miljković malo u Srbiji zbog Zvezda Granda, malo u Americi zbog turneje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku