KO JE ŽENA SA KOJOM AL PAĆINO ČEKA DETE? Mlađa je od njega pola veka, povezivali je i sa drugim glumačkim legendama (FOTO)

Novosti online

01. 06. 2023. u 18:38

NAKON što je objavljena vest da će Al Paćino i njegova devojka Nur Alfalah uskoro dobiti dete, njen privatni život je privukao pažnju javnosti.

КО ЈЕ ЖЕНА СА КОЈОМ АЛ ПАЋИНО ЧЕКА ДЕТЕ? Млађа је од њега пола века, повезивали је и са другим глумачким легендама (ФОТО)

Foto: Profimedia

Dvadesetdevetogodišnja Nur i 83-godišnji Paćino prvi put su viđeni zajedno u javnosti u aprilu 2022. godine, kada su izašli na večeru, a navodno su počeli da se zabavljaju tokom pandemije. Pre legendarnog Paćina, Alfalah je izlazila sa brojnim poznatim starijim muškarcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Ona je bila u vezi sa Mikom Džegerom pre Paćina. Prvi put je privukla pažnju javnosti 2017. godine, kada je snimljena sa legendarnim rokerom na turneji Roling Stounsa. Alfalah i 79-godišnji frontmen Rolingstonsa bili su zajedno oko godinu dana, od 2017. do 2018. Par je počeo da izlazi kada je Mikova tadašnja devojka Melani Hemrik bila trudna sa njihovim trećim detetom.

- Uopšte me ne zanimaju godine. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i bila sam veoma srećna - rekla je 2018. godine u intervjuu za Roling Stouns magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Posle Mika Džegera, bila je sa milijarderom Nikolasom Bergruenom, a nekoliko meseci kasnije uslikana je sa Klintom Istvudom kako izlazi iz restorana u Los Anđelesu. Kasnije je viđena na zadnjem sedištu njegovog automobila. Iako nijedno od njih dvoje u početku nije komentarisalo medijska pitanja o njihovoj vezi, Nur je za Dejli mejl otkrila da "nisu u vezi".

- Nismo zajedno. Nema ljubavne veze. Porodični smo prijatelji i to je to - rekla je ona 2019. godine.

Diplomirala je filmsku produkciju na Univerzitetu Južne Kalifornije (USC), a magistrirala iz iste oblasti na Univerzitetu Kalifornije u Los Anđelesu (UCLA).

BONUS VIDEO: PREDSTAVA - Aleksandra Mladenović napravila veliko slavlje povodom promocije novog albuma i rođendana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere