OTKUD TI: Saša Lazarević Kudra upriličio boemsko slavlje (VIDEO)

Dušan Cakić

02. 06. 2023. u 08:00

SAŠA LAZAREVIĆ KUDRA godinama je prisutan na muzičkoj sceni, a iako se nije mnogo medijski eksponirao, posetioci Skadarlije sigurno su ga upamtili.

ОТКУД ТИ: Саша Лазаревић Кудра уприличио боемско славље (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Pevač je juče predstavio spot za svoj novi singl koji se zove „Otkud ti“.

Foto: ATA images

Interesantno je da se u spotu za ovu pesmu pojavljuju i voditeljka emisije "150 minuta" na TV Prva Kristina Iglendža, kao i glumac Milan Bosiljčić, kog gledamo u seriji "Igra sudbine".

Foto: ATA images

Na promociji u intervjuu sa medijima, Kudra je istakao kako reaguje kada od publike ne dobije povratnu reakciju na svojim nastupima i da li se tada razočara u publiku, s obzirom na to da je jedan od najpoznatijih beogradskih pevača.

- Ja nemam taj problem ako vidim da publika ćuti i ne reaguje, ili reaguje, ali su malo u grču. Transparentno uzmem, pošto mi je mikrofon oruđe za rad: “Poštovani gosti, jesmo li mi došli da se ovde proveselimo ili ste baš toliko gladni da morate jesti ili ću ja da sačekam da jedete, pa ćemo posle nastaviti da se veselimo?” I onda posle dođe aplauz – otkrio je Kudra kako se snalazi u takvim situacijama i dodao kako se poznati pevači ponašaju na njegovim nastupima u Skadarliji:

- Poznati pevači ostavljaju dobar bakšiš u kafani.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Kudrom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte novu Kudrinu pesmu i spot:

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni