KOD MENE NEMA STAJANJA: Dara Bubamara otkrila detalje nove saradnje sa Rastom (VIDEO)

Dušan Cakić

02. 06. 2023. u 17:50

FOLK ZVEZDA Dara Bubamara važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

КОД МЕНЕ НЕМА СТАЈАЊА: Дара Бубамара открила детаље нове сарадње са Растом (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Dara je kao i uvek bila raspoložena i nasmejana, a na pitanje šta se dešava u njenom ljubavnom životu i konstataciju da je jure samo mlađi muškarci, imala je spreman odgovor.

- Imam neku simpatijicu. Ja sam rođena harizmatična i mladolika, pišu mi momci malo stariji od mog sina, mislim stvarno je nenormalno. Ali isto tako ima muškaraca koji imaju tu mladalačku energiju i meni nekako zapadaju ti mlađi muškarci. Finansije kod muškarca mi nisu bitne, bitno mi je zbog njega da ima finansije i da nema komplekse od mene. U mom životu je bilo tih faza gde je muškarac imao mnogo više od mene, pa manje od mene - rekla je Dara, pa zatim progovorila i o odnosu sa sinom Kostom:

Foto: Novosti

- Kosta ima 14 godina i ne izlazi još uvek. Sad prelazi u Sportsku Gimnaziju. Vikendom obožava da bude u Novom Sadu i sad je dogovor da posle nastupa idem po njega na Dedinje. Njegovi drugari me obožavaju, sedimo i pričamo, oni mene doživljavaju kao drugaricu - izjavila je Dara.

Foto: Novosti

Folk zvezda istakla je da ovih dana vredno radi i na novoj pesmi i to u saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom.

- Pesmu sam otpevala u studiju, za samo sat vremena. Rasta i ja smo se kao i uvek poklopili, jer je on meni radio skoro pa sve najveće hitove, tako da zna moj ukus. Numera izlazi za nekih desetak dana i biće prava bomba - zaključuje Dara.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Darom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!