OVO JOJ NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Goga Sekulić dugo je skrivala šta je Ana Nikolić učinila za nju, a sad je došlo vreme da joj se oduži

Novosti onlajn

04. 07. 2023. u 20:35

PEVAČICA Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je od strane bivšeg rijaliti učesnika i pevača Daria Šogorovića optužena za uznemiravanje, ali i kada je isplivao njen video na kojem se vidi da ima kratere po licu.

ОВО ЈОЈ НИКАД НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ: Гога Секулић дуго је скривала шта је Ана Николић учинила за њу, а сад је дошло време да јој се одужи

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

Tim povodom se oglasila Anina koleginica i pevačica Goga Sekulić koja je pričala kakav odnos ima sa njom, a kako kaže, ona joj se našla u teškim trenucima.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

- Kad sam ja imala neke teške trenutke u životu, iako se nismo družile ona mi se prva javila i ponudila pomoć. To je bilo tačno pre deset godina. Javila mi se i pokazala da ima veliko srce, međutim, svi koji je znaju, znaju da je mnogo dobar drug pre svega. Ona meni tada nije bila bliska prijateljica. Pozvala me je na ručak i stavila mi je novac u torbu. Ja sam htela da joj to vratim, međutim ona mi je rekla da ne dolazi u obzir, da zna u kakvoj sam situaciji. Ja to nikada neću zaboraviti - rekla je Goga sa knedlom u grlu.

Foto: ATA images

- Mislim da se diže malo veća buka oko ovoga i da njoj to pravi problem. Devojka ima mnogo hitova iza sebe i uspešnu karijeru. Ne znam da li se našla u nekom problemu poslednjih godina, a očigledno jeste čim joj se dešava sve ovo, šta god da je u pitanju - ja sam tu. Ne znam ko živi sa njom, ali njoj treba da se pomogne - dodala je pevačica.

Foto: ATA images

- Ako neko krene da pomogne, nije bitno ko je u pitanju, mislim da nije lepo da se kasnije tako završi. Verujem da je žena zaista u problemu, i ne treba niko da iznosi prljav veš, nego da se nađe način da joj se pomogne - otkrila je ona.

Goga priznaje da joj najteže pada što Anina ćerka Tara ipak može sve da pročita na internetu.

- Detetom treba da se bave bake, ako otac ne može, dok se sve ne sredi. Ja sam uz nju u svakom smislu. Uopšte to ne mora da znači da njoj treba lečenje, možda joj prosto treba da ode na more, da se opusti, da sredi celo telo i organizam - rekla je Goga.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)