PIKEA TOKOM GOVORA PUBLIKA IZBACILA IZ TAKTA: "Ja sam i dalje svetski prvak, a vi ste niko!"

Novosti online

31. 07. 2023. u 15:06

BIVŠI španski fudbaler Đerar Pike od kraja karijere posvećen je svom projektu Kraljevske lige u sklopu kojeg je prošlog vikenda organizovao veliki promotivni događaj uoči novog turnira.

ПИКЕА ТОКОМ ГОВОРА ПУБЛИКА ИЗБАЦИЛА ИЗ ТАКТА: Ја сам и даље светски првак, а ви сте нико!

Printscreen

Pike je organizovao veliko okupljanje u noćnom klubu gde je trebalo održati govor, a onda ga je publika prekinula.

Naime, nakon što je Pike ustao s mikrofonom u ruci, okupljeni su se okrenuli prema njemu i počeli skandirati "Šakira, Šakira", a kako obožavatelji pevačice tvrde, vidno iznervirani Pike im je odgovorio: "Svejedno, ja sam i dalje svetski prvak, a vi ste niko."

Tokom večeri čula se i Šakirina pesma "Vaka, Vaka" čije je puštanje navodno tražio fudbalerov bivši saigrač iz reprezentacije Iker Kasiljas. U pitanju je himna Svetskog fudbalskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, zahvaljujući kojoj su se muzička zvezda i sportista upoznali, na snimanju sada već poznatog spota.

Pikeu navodno smeta kada tokom izlaska čuje Šakirinu pesmu, pa je tako prilikom nedavne posete noćnom klubu Uniq u Andori od vlasnika navodno zahtevao da se tokom večeri ne pušta nijedna pesma njegove bivše supruge.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove