NA TV PINK ZABAVA TRAJE CELE NEDELJE! Radni dani rezervisani za poznate goste i originalne savete u ’Praktičnoj ženi’!

Promo

23. 09. 2023. u 10:00

PREMIJERNA kamera se ne gasi ni u ovoj televizijskoj sezoni – deo aktuelne programske šeme biće osma sezona najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“.

НА ТВ ПИНК ЗАБАВА ТРАЈЕ ЦЕЛЕ НЕДЕЉЕ! Радни дани резервисани за познате госте и оригиналне савете у ’Практичној жени’!

Foto: Promo

Kroz najvažnije priče o poznatima koje su obeležile nedelju gledaoce vodi uigrani tandem, Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se direktno sa terena uključivati Nemanja Vujičić. Nova epizoda „Premijera – Vikend specijala“ čeka vas već sutra od 14:20 časova na televiziji Pink, a premijerna ekipa donosi nove, ekskluzivne priče.

U studio „Premijera – Vikend specijala“ stiže Rada Manojlović, koja će sa Tijanom i Bojanom diskutovati o svemu što gledaoce zanima, a uživo u programu, gledaoci će videti i razgovor sa Veljkom Ražnatovićem, Darkom Lazićem, Stefanom Karićem, ali i Markom Bulatom.

Foto: Promo

Ekipa emisije „Premijera – Vikend specijal“ bila je tu da isprati i suđenje o kome su u protekloj nedelji pisali svi mediji. Milena Radulović svedočila je u sudskom procesu koji se vodi protiv Miroslava Mike Aleksića, a šta je obeležilo njeno svedočenje i ko joj je sve pružio podršku u ovoj borbi, gledaoci će saznati sutra na televiziji Pink. Najgledanija emisija o poznatima gledaoce vodi u Šabac na vašar, Miki i njegova ćerka Dunja prvi put pred kamerama pričaće o prinovi, a o balkonu koji je rezervisan za uspehe govoriće Dejan Tomašević.

Prethodnu nedelju obeležile su i premijere nešto drugačijih filmova, a premijerna kamera zabeležila je sve. Beogradska publika imala je priliku da pogleda premijeru filma „Mudrost traume“ dr Gabora Matea, koji je gost Fondacije „Novak Đoković“, a Stefan Đurić Rasta predstavio je autobiografski film „3211“ i dobio ovacije i prepunoj bioskopskoj Sali.

Foto: Promo

Ako je „Premijera – Vikend specijal“ najbolji način da završite nedelju, onda je „Praktična žena“ najbolji način da započnete novu nedelju. Lajfstajl serijal koji gledaoci obožavaju, sada se emituje u novom terminu – svakog radnog dana u 11 časova.

„Praktična žena“ donosi toplinu i jednostavan pristup životu kroz kuhinju i ukusna jela, zabavu, goste iznenađenja, kao i niz praktičnih saveta o lepoti, zdravlju, porodici i kući. Za lakšu i lepšu svakodnevnicu, tim praktičnih žena na čelu sa Natašom Pavlović nudi brza i efikasna rešenja za celu porodicu i originalne savete namenjene ženama, ali i muškarcima.

Na televiziji Pink gledaoce očekuje celonedeljna zabava – sve najzanimljivije premijerne priče čekaju ih u „Premijera – Vikend specijalu“ nedeljom u 14:20 časova, a opuštanje, smeh i korisni saveti zagarantovani su uz „Praktičnu ženu“, radnim danima od 11 časova na televiziji Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!