DEVOJKA (23) UMRLA NA KONCERTU TEJLOR SVIFT: Tragedija u Brazilu, oglasila se i šokirana pevačica (FOTO/VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2023. u 18:30

NA koncertu Tejlor Svift u Riu De Žaneiru odigrala se prava drama, kada je 23-godišnja devojka Ana Klara Benevides preminula.

ДЕВОЈКА (23) УМРЛА НА КОНЦЕРТУ ТЕЈЛОР СВИФТ: Трагедија у Бразилу, огласила се и шокирана певачица (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Tragedija se dogodila u petak uveče na stadionuEstadio Olimpico Nilton Santos. U prepunoj koncertnoj hali bilo je blizu 40 stepeni Celizijusovih, a sumnja se da je devojka umrla od srčanog udara.

Brazilska štampa "Fohla De Sao Paolo" objavila je vest o smrti devojke. U izveštaju piše da su lekari pokušali da je ožive nakon što su je prebacili u lokalnu bolnicu, ali da su pokušaji bili uzaludni.

Tejlor Svift je zbog visoke temperature na stadionu molila osoblje da na ulazu daje vodu ljudima koji dolaze na koncert. Fanovi su objavili snimak sa koncerta na kojem pevačica baca flašicu vode u masu.

U naknadnoj izjavi pevačica je rekla da je Ana Klara preminula pre početka koncerta.

U Riju u petak uveče je bilo 37 stepeni Celizijusovih, ali brazilska štampa piše da je osećaj bio kao da je u gradu 45 stepeni.

Foto: Printskrin INstagram/ Tejlor Svift

Tejlor Svift posle smrti Ane Klare se oglasila na Instagramu kako bi izjavila saučešće porodici i nevericu da se ovakva tragedija desila pre početka konceta.

BONUS VIDEO - "POZIV" KOJI MENjA ŽIVOT: Priča i napetost iz svih uglova, za sve generacije

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!