MOJ SPAS: Katarina Grujić završila na infuziji

Novosti onlajn

16. 01. 2024. u 22:20

KATARINA GRUJIĆ GOBELjIĆ podelila je na svom Instagram profilu fotografiju sebe iz bolničkog kreveta i zabrinula fanove.

МОЈ СПАС: Катарина Грујић завршила на инфузији

Foto: Profimedia, ATA images

Kao što je pokazala na slici koju je objavila, pevačica prima infuziju i inhalaciju, a po njenom izgledu se može zaključiti da je umor uzeo danak i da je kolabirala od previše poslovnih obaveza koje je imala u prethodnom periodu.

Foto: Printskrin Instagram/katarinagrujic.doll

-Moj spas – poručila je Kaća u opisu fotografije.

Najverovatnije se radi zapravo o mešavini vitamina, koju mnogi pevači i pevačice primaju kako bi smanjili šanse da se prehlade u zimskim mesecima i osigurali se da će moći da budu na svim dogovorenim nastupima.

Foto: Privatna arhiva

Ovo nije prvi put da Katarina Grujić usled premorenosti zbog posla i učestalih nastupa, doživi kolaps organizma. Nešto sličlno dogodilo joj se i letos kada je bukvaklno kolabirala.

Kaća je pre nekoliko meseci priznala da se nakon porođaja ugojila 15 kilograma, ali da je jako brzo uspela da se vrati na staro, a njena vitka linija više je nego vidna.

Foto: Novosti

– Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način – rekla je Katarina jednom prilikom i dodala:

Foto: Printskrin Instagram/katarinagrujic.doll

– Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat.

(Grand)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)