OVO JE MAJKA CECE RAŽNATOVIĆ: Pojavila se fotografija sa početka karijere, ona i njena sestra Lidija strogo su vaspitane (FOTO)

Novosti onlajn

18. 01. 2024. u 23:10

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ veoma je vezana za svoje roditelje Slobodana i Miru Veličković koji se retko pojavljuju u javnosti.

ОВО ЈЕ МАЈКА ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ: Појавила се фотографија са почетка каријере, она и њена сестра Лидија строго су васпитане (ФОТО)

Foto: Nikola Ristić RTS

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija iz Cecinih mlađih dana na kojoj pozira s majkom Mirom Veličković, za koju se priča da je upravo od nje nasledila talenat za muziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Ceca na slici ima kratku kosu, a sličnu frizuru tada je nosila i njena majka, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Foto: Nikola Ristić RTS

Inače, Ceca i njena sestra Lidija odrasle su u Žitorađi u toplini porodičnog doma, a pevačica je jednom prilikom otkrila da im je majka bila i te kako stroga.

Foto: ATA images

- Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je uspomene Ceca i dodala:

Foto: Miloš Nadaždin

- Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu