OVO JE JEDINI MUŠKARAC KOJI SE POJAVIO NA KONCERTIMA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Napisao je njene najveće hitove, ukrstili su glasove u duetu

Novosti onlajn

27. 01. 2024. u 19:40

KRUPNIM koracima stigao do samog estradnog vrha.

ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ МУШКАРАЦ КОЈИ СЕ ПОЈАВИО НА КОНЦЕРТИМА АЛЕКСАНДРЕ ПРИЈОВИЋ: Написао је њене највеће хитове, укрстили су гласове у дуету

Foto: Luka Spremo

Bura oko Aleksandre Prijović još uvek se ne stišava, a pored nje, publika u regionu je na njenim velikim koncertima mogla da vidi mnogobrojne zvezde koje su delile scenu sa popularnom Prijom.

Foto: Luka Spremo

Gradovi i scene su se menjale, kao i gosti, a samo je jedan bio uvek uz nju, gotovo na svim koncertima!

Reč je o Dejanu Kostić, kompozitoru i pevaču koji je sa Aleksandrom snimio i duet ''Ludnica'' a koji se nalazi na njenom poslednjem albumu. Ova balada, koju potpisuje upravo Kostić, osvojila je srca mnogih, a na jutjubu beleži neverovatnih 14 miliona pregleda i još uvek se nalazi u top 100 najslušanijih pesama na ovoj platformi.

Kostić je jedan od najplodonosnijih kompozitora koji je, pored Prijovićke, kojoj je napisao mnogobrojne hitove, ostvario saradnju i sa drugim velikim zvezdama, a pevači se bukvalno otimaju o njegove kompozicije.

Foto: Luka Spremo

Velike hitove pisao je i za Natašu Bekvalac, Acu Lukasa, Maju Berović, Milicu Pavlović, Anu Nikolić i druge.

Nakon uspešne saradnje sa Aleksandrom Prijović, njegova popularnost među pevačima je dodatno porasla, a kako kažu muzički poznavaoci, on će te zablistati u punom sjaju svog lika i dela, i kao kompozitor, ali i kao pevač jer njegove glasovne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima