PESME BIRAJU MENE: Katarina Grujić o duetu, roditeljstvu i novom projektu koji sprema (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

05. 02. 2024. u 10:15

POP-FOLK ZVEZDA Katarina Grujić Gobeljić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na njih dolaze sve generacije.

ПЕСМЕ БИРАЈУ МЕНЕ: Катарина Грујић о дуету, родитељству и новом пројекту који спрема (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kaća je na početku razgovora za „Večernje novosti“ ispričala kako podnosi udaljenost od supruga, fudbalera Marka Gobeljića, s obzirom na to da on nakon razlaza sa fudbalskim klubom „Crvena zvezda“ nastupa za „Kifisiju“.

Foto: Novosti

- Pošto trenutno malo manje imam obaveza, nego što je to bilo u novembru i u decembru, kada sam radila sedam dana u nedelji, sada sam smanjila nastupe i radim samo vikende (petak i subotu). Svakog ponedeljka sa kćerkom Katjom letim u Atinu, tamo smo tokom cele nedelje i to mi je takvo olakšanje, jer smatram da su ovo pravi trenuci, onakvi kakvi su bili pre, dok je on bio u Srbiji, naravno zbog posla.

Foto: Novosti

*Koliko vas je majčinstvo promenilo?

- Uvek sam bila odgovorna osoba, a sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za kćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. Naravno, posle nje, moja karijera.

*Jedna od poslednjih pesama koje ste objavili je drugi duet sa TV voditeljem Ognjenom Amidžićem, „Pesma za bakšiš“. Kako je došlo do ponovne saradnje?

- Posle prvog dueta „Vino po vino“ koji je napravio veliki bum, Ognjen me je pozvao i pitao da li hoću da uradimo još nešto, odmah sam pristala. Za desetak minuta je napisao tekst i snimili smo pesmu istog momenta. Nisam očekivala da će za kratko vreme postati i te kako slušana. Drago mi je zbog toga, jer smo Ognjen i ja dokazali da smo tandem i pesma je bila stvorena za nas.

*Da li postoji želja da i sa nekom koleginicom ukrstite glasove?

- Apsolutno, to bi bilo sa mojom kumom Andreanom Čekić. Dve godine tražimo pesmu, ali se nadam da će se nešto pojaviti, što bi bilo dobro za nas dve.

Foto: Novosti

*Snimate li nove solo pesme i kada će novi album?

- Snimila sam do sada četiri pesme u studiju, očekuje me snimanje spota za prvu numeru kojom ću započeti promociju drugog studijskog albuma, a istu ću objaviti krajem februara.

*Na koji način birate pesme, koje ćete snimiti?

- One biraju mene. Rade Rakazov i Marko Drežnjak su me pozvali i ponudili su mi ih, jer su u njima videli mene. Kada sam ih čula, znala sam da je to ono pravo.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Katarinom pogledajte i uživajte u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!